-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

05. 02.2020

Ще се опитам да опиша накратко впечатленията си от "Звезда под наем", колкото и многомерни да ги усещам. Прочетох я два пъти в опит да си подредя мислите, с които да вкарам в някакви релси това, което пиша. Първият прочит ме доведе до състояние, подобно на това след "Майстор и Маргарита" на М. Булгаков. Някак времето ми се преплете и сякаш не знаех коя година е, какви сили променят причините и следствията.

Вторият прочит дръпна дълбоко забравена струна, сякаш ми удари шамар пред строя на преживяни пориви, планове, радости и съмнения.

Благодаря Ви за смелостта за промяна и публикуването на тази книга!

 

С пожелания за нови творчески успехи!

Любомир Русев

04.02.2020

И аз прочетох книжката "Звезда под наем". Току що затворих страницата с усещане за погалване на следи от усмивка. А метафорите са плод на една дълбоко впечатлителна душа, която умее да разговаря със себе си и със света по нейн начин. Без следа от посредственост. Благодаря, Мина ❤️

Катина Спирова 

04.02.2020

За мен тази книга е най-специалния подарък на Вселената! Благодаря от сърце на Мина, за този момент, когато се докоснах до "Звезда под наем" и преминах на други вибрации! Още с първият ред честотите се променят и неусетно се намираш в други измерения, с уникални усещания и преживявания. Това божествено блаженство и спокойствие завладяват и неусетно потъваш в една приказна магия... Но за да разбереш за какво иде реч, непременно трябва да я прочетеш... Приготви се за този момент като за ритуал и се наслади... Горещо я препоръчвам! Благодаря ти, Мина! Благодаря за тази магия!

Петя Райчева 

31.01.2020

Книгата е страхотна, прочетох я на един дъх, завладяваща и пълна с поучителни истории. "Звезда под наем" е от тези книги, които след като ги прочетеш ти повишават настроението и ти дават повод за размисъл. Браво Мина, желая ти успех!

Силвет Мустафа

20.12.2019

Мина, искам да изразя възхищението си историите разказани в Малки Коледни приказки. Докоснаха ме. Имах усещане, че чета на трите си деца нещо, което те кара да поспреш и помислиш. Сърцавах пространството. Казах си, тази книжка не е за деца, макар че брат ми я купи за племенниците си. Това е за възрастни. Поздравления и за формата, илюстрациите. Аз също се опитвам да пиша, но не намирам издателство. Подкрепа ....но някой ден, ще разкажа моите малки истории за деца. Весели празници!

 

Поли

0поръчка
  • Black Facebook Icon