top of page

ЧЕТИ винаги най-новото 

последно написаното и непубликувано съдържание от моето творчество 

Ако харесвате моето творчество, ако се вълнувате каква ще е последващата ми книга,  ако искате да сте част от събитията, мислите, идеите, които ме вдъхновяват, натъжават и вълнуват, подкрепете творчеството ми. Срещу 12.00 лв на месец ще получите достъп до "Споделено с Мина", където ще имате възможност да следите последно написаното и все още непубликувано от мен. 

По-долу са изброени част от творбите, до които ще имате достъп още сега, а в последствоие да следите и техните продължения. 

За да се включите в тази инициатива и да получите достъп до зоната "Споделено с Мина", моля

Ако сте фирма, изпратете заявката като попълните колко служители ще полсват линка за достъп и ще получите предложение. 

sketch1647196096129_resized_20220313_083310656.png

Феята Вещица

Фентъзи история, в която героинята Холини е с големи криле и красиви сивосини очи. Тя, за разлика от другите феи, не се бои да лети нависоко, да стига облаците и да докосва усмивките на слънцето. Срещата ѝ с жена с островърха шапка я кара да се зачуди дали е фея? И Холини скоро се променя… има нова къща с котарак, печка с дърва и метла зад вратата. Гарванът куриер почуква на прозореца, носейки бележкa: “ВЕЩЕРСКО СБОРИЩЕ”. А часовникът тиктака, ту спира, ту тръгва или се връща със самото време…

И незабелязано от привидния приказен свят ще се озовете в дебрите на Вашата душевност…

прочетете  първия разказ от поредицата 

За да прочетете всички, се включете в "Споделено с Мина"  

time.jpg

Време

Този разказ възникна малко преди Коледните празници на 2021 година. Това време на годината за мен е специално с това, че не го харесвам. Винаги ме натъжава и се оказвам самотна с вижданията си за това как искам да живея и какво е щастие. Но тази Коледа получих голям шамар, който наново разтърси схващанията ми за самата мен.  

"Време" е кратък разказ за моментите, които отминаваме, за преходното, за човешкото изобретение "часовник", отброяващ живота...

За да прочетете, се включете в  "Споделено с Мина" 

orpheus_and_eurydice.jpg

Исторически приказки

Поредицата възникна по поръчка на мой приятел, в подкрепа на каузата за здравословен начин на живот, свързан с нашите корени. Наложи ми се да направя дълго проучване, за да напиша разкази, свързани с историята ни и в същото време да придам нова гледна точка. Споделям ви поредицата - "Орфей и Евридика", "Легендата за Азура" - написана по вдъхновение на цивилизацията, живяла по нашите земи по време на първото златно съкровище около Варна и "Спартак". 

 

по поръчка на Кая Фуудс

прочетете първия разказ от поредицата 

За да прочетете всички творби от поредицата се включете в "Споделено с Мина" 

peep.jpg

Пийп шоу

Вдъхновен от реалния живот, този разказ е история за любовта, не зхаросана, а истинска, с нейната всемирност, многоаспектност и крехкост...

За да  прочетете, включете се в "Споделено с Мина" 

korica1.jpg

Между небето и земята
Една от първата ми поредица разкази, възникнали в преходния период, когато обърнах гръб на всичко, което бях правила последните 18 години в живота си и започнах да пиша. Спуснаха се като мълнии от небето и едва успявах да записвам. Толкова силно ме разтърсваше всяка тема, че ги изливах на един дъх, започвайки първите думи и не знаейки, накъде ме в

водят.

В продължение на два месеца ще ви споделя цялата поредица, която все още не е издадена в книга. 

прочетете първия разказ от поредицата 

За да прочетете цялата поредица, включете се в  "Споделено с Мина" 

015.jpg

Поезия от Мина
Написани по различни поводи, за пръв път споделям събрани на едно място някои от стихотворенията ми. 

Очаквайте и следващите. 

За да проследите всички стихотворения, се включете в  "Споделено с Мина" 

книга1.png

Карантина
Разказите "Карантина" са написани още при пъвото извънредно положение в началото на пандемията от Ковид 19. Седем от тях са фантастика - антиутопия и доразвиват ситуацията, в която живеем в бъдеще. Един от разказите се отличава с хумристичния си поглед върху ставащото и със сигурност ще ви забавлява. В поредицата ще намерите и култовите творби "Елетричество", станали по-късно фокус на книгата "Съюзът. 

В "Споделено с Мина" ще имате възможност да прочетете седем от разказите. 

поръчай книгата

За да прочетете онлайн се включете в   "Споделено с Мина" 

За да се насладите на тези творби 
и да получите достъп до пространството "Споделено от Мина"  
 

След изпращане на попълнена заявка ще получите е-мейл с банкова сметка, по която да наредите сумата и линк за достъп до "Споделено с Мина"

Поръчай моята най-нова книга

KORICA_1.jpg
bottom of page