услуги за самоиздаващи се автори

Корица и илюстрации

Аз съм писател и за по-малко от две години имам издадени три книги като четвъртата е на път. 

Преди да се отдам на тази страст, близо двадесет години бях директор бизнес развитие и маркетинг в големи български компании.  Този ми опит сега ми помага да издавам собствените си книги и да намирам всякакви нестандартни начини да ги продавам. 


Много хора ме питат за помощ и консултация как да сбъднат своите творби. Ето защо реших да предложа услугата - визуално оформление на книга на автори, които са поели по пътя на самоиздаването. Тъй като по корицата се съди за самата книга, считам че това е един от най-важните параметри Вашата книга да намери своите читатели. Илюстрациите са друг значим фактор, който подкрепя и подсилва посланието, което влагате. 

Услугата, която Ви предлагам, включва дизайн на корица и изготвяне на илюстрации (в случай, че  има нужда от такива).  Разполагам с малък екип от дизайнери, които под моето ръководство, правят чудеса. Ето защо мога да обещая, че ще Ви осигурим визия, която не само отговаря на Вшата книга, но и ще бъде разпозната от читателите Ви. 

Може да разгледате моите книги и ао те Ви харесват, изпратете запитване.

Ще се радвам да помогна да сбъднете Вашата мечта да видите книгата си жива. 

илюстрации

корици

 

изпрати запитване

Кажи ни за своята книга 

© Всички права запазени.  2020, Съдържанието на този сайт подлежи на защита от Закона за Aвторското право.  Книгите на МИНА се издават от издателство Мотиватор 

услуги за самоиздатели

services for self publishing authors

мина-бяло.png