top of page

СЪЮЗЪТ

2021 / Роман - фантастика, антиутопия
KORICA_1.jpg

СЪЮЗЪТ е моята последна издадена книга. В нея ще срещнете един свят, много близък до нашия. Но с по-силни контрасти, черното е по-тъмно, непоносимото по-видимо, а решения изглеждат неизбежни. 


Ще срещнете някои от любимите си герои (от Карантина), порастнали, с цялостните им образи и причини да бъда такива, каквито са. Ще имате усещането, че се пренасяте в пралелна вселена, толкова близка до нашата, че само ако дръпнете завесата ще се озовете там. На финала ще поемете дълбоко въздух и ще оцените повече от всякога зеления цвят на дърветата, шума на морето и свободата. 

Това е книга за сблъсъка между чупливия свят на страха и непреходния на свободата, който се решава с революция...

Книга за духа, засягаща всички актуални теми на времето, в което живеем.

съюзът

Карантина

2020 / Разкази от поредицата "Карантина"
книга1.png
Разказите Карантина се появиха като отговор на вселената на поредното ми колебание дали моят път е писането. Бях изпълнена отново с трудности и съмнения, за което "помагаха" думите на скептиците около мен, че "Писането не е работа". Бях започнала да се замислям дали да не опитам все пак поредния бизнес проект и тогава  тихомълком и неочаквано дойде Извънредното положение при първата вълна на Ковид 19 и затвориха всичко. Като на шега ми бяха захлопнати вратите, за каквато и да е друга дейност, освен за писането. Така започнаха един по един да се раждат разказите Карантина. Толкова ми харесваше този свят в черно бели краски и най-вече спасението, което имаше от него - природата.


 
Карантина

Между небето и земята (предстои премиера)

2019 / Разкази от поредицата "Приказки между небето и земята"
korica1.jpg
Това са едни от първите ми разкази, които ми се спуснаха като мълнии от небето и едвааа успявах да записвам. Толкова силно ме разърсвааше всяка тема, че ги изливах на един дъх, започвайки първитте думи и незнаейки, накъде ме водят. 
Някои от тях публикувах във Фейсбук страницата ми и станаха любими на първите ми фенове. 
С всеки разказ си правих фотосесия, за да допълня внушеиието. 
Така че тези разкзи вървят ръка за ръка с моите снимки, които в цялост ще видите в изложбата, която предстои ведно с издаване и премиера на книгата. 
Тук, Вие, моите ексклузивни читатели ще можете да прочетете някои от тях. 

 
Между
bottom of page