ПОЛИТИКА ЗА ДОСТАВКА

ПРИЕМАНЕ И ЕКСПЕДИРАНЕ НА ПОРЪЧКИ

Поръчки, получени до 18.00ч., се обработват и изпращат в рамките на следващия ден и пристигат при Вас до 3 (три) работни дни. В пикови моменти на годината като месец Декември срокът на обработка и доставка на поръчките е до 5 работни дни.

Поръчки, направени през почивните дни (събота и неделя) се обработват в понеделник и пристигат при Вас до два работни дни (т.е. до сряда). Поръчки, направени по време на официалните празници се обработват в първия работен ден след съответния празник.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА:

Цената за доставка до офис на Еконт е 4.00 лв., а до адрес (до всяка точка на територията на България) е 6,00. За поръчки над 40.00 лв. с ДДС доставката до офис на Еконт е безплатна, както и поръчки над 50.00 лв са безплатни до адрес на получателя.

КУРИЕРСКИ УСЛУГИ

Доставка до посочения от вас адрес се осъществява с куриерска фирма Eконт и Вие имате възможност да изберете доставка до офис или до адрес

ДОКУМЕНТИ:

В случай, че желаете фактура, молим в полето за коментар да въведете данните на Вашата фирма, след като получим плащането ще Ви изпратим фактурата по е-мейл.

ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ

Ако поради някаква причина, не сте удовлетворени от Вашата покупка, ние Ви предоставяме възможност да Ви върнем парите (без разходите за доставка) за всяка книга в запазен търговски вид до 15 дни от закупуването и. Продуктът може да бъде върнат, само ако е в цялостта си. Ако продуктът има следи от употреба, не се счита за нов и не можете да го върнете.

За да върнете книга, моля свържете се с нас на електронната поща sales@minabooks.eu

Посочете:

номер на поръчката

дата на поръчка

Вашето име

копие от товарителницата

 

Aко сте платили с наложен платеж, моля изпратете ни номер на банкова сметка, на която да Ви преведем парите.

Вие можете да прегледате Вашите продукти, когато куриерът ги достави. Ако продуктите не отговарят на Вашите очаквания, можете да ги върнете със същия куриер като заплатите връщането на стоката.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМАТА

След като получим върнатия артикул, ние ще го проверим и ще Ви уведомим за състоянието му след като го прегледаме. Ако всичко е коректно и продуктът е в отлично състояние и няма следи от употреба, ще възстановим средствата ви по банков път. Вие ще получите Вашите средства в рамките на 2 (два) работни дни от получаването на продукта обратно при нас.

 

Разходите за доставка при връщане на продукти

Вие заплащате разходите за доставка до наш или офис на Еконт на върнатата стока. Разходите за доставката на върнатата стока не се възстановяват. Ако не сте ги заплатили на куриера, разходите за връщане ще бъдат приспаднати от сумата за възстановяване.

 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Ако имате въпроси относно връщането на Вашия артикул, моля пишете ни на е-мейл sales@minabooks.eu или се свържете с нас на телефон (+359 82) 488 080.

Адрес за връщане на стоката:

Варна 9002

ул. Васил Друмев 36 А, ет. 4, ап.25

Мотиватор ЕООД

МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Със заплащане сумата, която дължите по направената поръчка на куриера.

 

ПО БАНКОВ ПЪТ:

Може да платите чрез платежно нареждане на следната банкова сметка:

Мотиватор ЕООД

Райфаизен Банк

IBAN: BG20RZBB91551006852243

 

 

Моля, посочете номера на поръчката в платежното нареждане при плащането по банков път.

 

 

С КРЕДИТНА ДЕБИТНА КАРТА

Ние използваме услугите на Wirecard Bank AD и Вашето плащане се оперира през Wirecard Checkout Portal.

Всички данни по въведените банкови карти не достигат по никакъв начин до нас, а се пазят и обработват от Wirecard AD.

 

ФАКТУРА

Когато плащането пристигне при нас, в рамките на 2 (dwa) rabotni дни ще получите своята фактура на електронната си поща, ако сте юридическо лице.

 

Ако имате въпроси, относно заплащането, моля свържете се с нас.

ПОКУПКИ НА ЕДРО

Ако сте издателство или фимра, която желае да работи с нас, моля да се свържете на телефон: 0882 488 080 или е-мейл: sales@minabooks.eu. 

Благодарим Ви!

0поръчка
  • Black Facebook Icon