Книги

Звезда под наем

Интимно пътешествие на душата по места, където срещаме най-съкровените ни желания, страхове и мечтания, само за да открием, че в нас е скрит божествен потенциал да бъдем щастливи.

„Звезда под наем“ е огледало, в което можеш да видиш своето собствено АЗ, разголено от обществените очаквания и натрупана инерция. Определено ще си зададеш въпроса „Кой съм“ и „Кой искам да бъда“. Може би ще си спомниш, когато беше дете и желанията ти бяха по-важни от всичко. Ще откриеш, че свободата да ги имаш и следваш те правят щастлив и сега. И дори да си ги загърбил, има път назад към душата ти, където тя ги пази.

 

​Цитат от читател:

"Ще се опитам да опиша накратко впечатленията си от "Звезда под наем", колкото и многомерни да ги усещам. Първият прочит ме доведе до състояние, подобно на това след "Майстор и Маргарита" на М. Булгаков. Някак времето ми се преплете и сякаш не знаех коя година е, какви сили променят причините и следствията.

Вторият прочит дръпна дълбоко забравена струна, сякаш ми удари шамар пред строя на преживяни пориви, планове, радости и съмнения.

Благодаря Ви за смелостта за промяна и публикуването на тази книга!"
споделено от: Любомир Русев

Цена: 15.00 лева

Малки коледни приказки

Четири приказки за възрастни и деца, изпълнени с чудеса, тъжни и весели моменти, водещи по пътя на истините за света, Създадени в атмосферата на Коледа, но подходящи за четене във всеки един момент. 

"Искам да изразя възхищението си историите разказани в Малки Коледни приказки. Докоснаха ме. Имах усещане, че чета на трите си деца нещо, което те кара да поспреш и помислиш. Сърцавах пространството. Казах си, тази книжка не е за деца, макар че брат ми я купи за племенниците си. Това е за възрастни. Поздравления и за формата, илюстрациите. Аз също се опитвам да пиша, но не намирам издателство. Подкрепа ....но някой ден, ще разкажа моите малки истории за деца. Весели празници!"

Поли

Цена: 6.00 лева

© Всички права запазени. Мина Крайчева.  2020, Съдържанието на този сайт подлежи на защита от Закона за Aвторското право.