top of page

Мина

002.jpg

Писателят е магьосник, който твори светове

Смея да се наричам писател от скоро. Oставих кариерата си в бизнеса от близо година и половина в търсенето на свобода. Неистово желаех да живея, според моите представи и да показвам на света най-доброто от себе си. 

Писането се появи случайно, така както беше изчезнало в детските ми години. Не вярвах, че мога да направя подобен обрат. Но се случи! Нетрадиционно, свободно, в мой стил!  Без да се съобразявам с издателства, редактори и светилата в бранша. Направих го по свой начин.

Често не знам откъде идват историите ми, но ми харесва онова състояние, в което изпадам, когато ги създавам. Чуствам се уютно със себе си. В ума ми изплуват приказни образи и фантасмагории, в които всичко е възможно!

Оосъзнах, че да си писател означава да създаваш светове. И колкото повече хора се докоснат до тях, толкова те стават по-реални и по-богати. Ето защо работя по въпроса по всякакви начини те да достигат до вас - на хартия, екран или сцена. Знам, че вашата фантазия ще ги направи още по-красиви. 

 

МИНА

Хронология

 

04.12.2019 г. - ккнига "Малки Коледни приказки" (книжно издание)

15.12.2019 г. - книга "Звезда под наем" (книжно издание) 

2019 - 2020 г. - разкази с авторски снимки от поредицата "Между небето и земята", засега част от тях публикувани в Интернет и ФБ страницата на МИНА

15.02.2020 г. - събитие "Искам да бъда писател", което събра хора със страст към книгите и писането от град Варна. Първото по рода си в града. 

01.06.2020 г. - oнлайн публикуване на разкази "Карантина" 

Очаквайте: 

Края на лято 2020 г. - Събитие "Свят в карантина"​ и книжното издание "Карантина"

bottom of page