Мина

Писателят е магьосник, който твори светове

Смея да се наричам писател от скоро. Oставих кариерата си в бизнеса от близо година и половина в търсенето на свобода. Неистово желаех да живея, според моите представи и да показвам на света най-доброто от себе си. 

Писането се появи случайно, така както беше изчезнало в детските ми години. Не вярвах, че мога да направя подобен обрат. Но се случи! Нетрадиционно, свободно, в мой стил!  Без да се съобразявам с издателства, редактори и светилата в бранша. Направих го по свой начин.

Често не знам откъде идват историите ми, но ми харесва онова състояние, в което изпадам, когато ги създавам. Чуствам се уютно със себе си. В ума ми изплуват приказни образи и фантасмагории, в които всичко е възможно!

Оосъзнах, че да си писател означава да създаваш светове. И колкото повече хора се докоснат до тях, толкова те стават по-реални и по-богати. Ето защо работя по въпроса по всякакви начини те да достигат до вас - на хартия, екран или сцена. Знам, че вашата фантазия ще ги направи още по-красиви. 

 

МИНА

Хронология на издадените книги

 

Декември 2019 г. - Малки Коледни приказки

Декември .2019 г. - Звезда под наем

Август 2020 г. -    Карантина 

© Всички права запазени.  2020, Съдържанието на този сайт подлежи на защита от Закона за Aвторското право.  Книгите на МИНА се издават от издателство Мотиватор 

услуги за самоиздатели

services for self publishing authors

мина-бяло.png